Categories
Uncategorized

Ik zal je elke maand een bezoek brengen en 75 items controleren.

Er is een droomauto die iedereen wil hebben. Maar als iedereen een begeerde nieuwe auto heeft, is de prijslast groot en de meeste geïmporteerde gebruikte auto’s zijn niet betrouwbaar in de prijs en de staat van de auto, dus de aankoop is aarzelend. Dus de laatste tijd lijken er veel mensen te zijn die de auto-abonnementsservice herkennen die beschikbaar is als een concept van verhuur in plaats van het zelf kopen van auto’s.

De stint van de Corona-19 is een langetermijnoorlog, waardoor de voorkeur wordt gegeven aan auto’s in plaats van openbaar vervoer, en deze vraag is naar autoverhuur, lease en abonnementsdiensten. Ik zou willen zeggen dat het niet een geschikt systeem was voor recente consumptietrends die de waarde van gemak en nut belangrijk achten, omdat het niet alleen een kwestie van veiligheid is, maar ook een handig systeem voor belastingen of voertuigbeheer.

Ik wil u graag een pakket geven voor de abonnementsservice voor tweedehands auto’s die beschikbaar zijn als mijn auto, met een redelijk bedrag, niet alleen voor de Koreaanse auto’s, maar ook voor de geïmporteerde gebruikte auto’s. Dit is een service die, in tegenstelling tot rentelastige leas of langetermijnverhuur, regelmatig betaalt en de gewenste voertuigen zonder belastingen en rentelasten gebruikt, waardoor het gemakkelijker is om te kopen, maar ook om te ervaren.

Dertrieve, die voor het eerst in Korea een tweedehands abonnementsservice heeft gestart, is een vorm van abonnementseconomie die, als een bepaald bedrag wordt betaald, de gewenste voertuigen in een minimum van zes maanden kan veranderen. Het is beschikbaar voor een bedrag van 690.000 gewonnen per maand (ongeveer een jaar) op basis van de Benz A-klasse. Het heeft een breed scala aan line-ups, waaronder moderne, hongerige, Porsche, Benz, Land Rover, Mustang, die u kunt kiezen op basis van de smaak van de consument.

Het is een redelijke kostenberekening omdat het een abonnement is op een geïmporteerde gebruikte auto in plaats van een nieuwe auto. Vergeleken met het kopen van gebruikte auto’s zelf, hoeven we niet om te gaan met risico’s van storingen, valse verkoop, hoge rente enz. Bovendien bevatten de abonnementskosten al de bedrijfskosten van ongevallen, onderhoud en belastingen, dus gebruikers betalen hun abonnementen en betalen ze alleen voor benzine.

De meeste consumenten kopen geïmporteerde gebruikte auto’s in termijnen, en ze kopen hoge rentetarieven, maar ze vullen niet alle afleveringen, meestal om het voertuig over 1.2 jaar opnieuw te veranderen. En de bestaande abonnementsdienst, Reese, huur, moet in het midden een vergoeding betalen voor de annulering van de huur, omdat het in principe 36 maanden en 48 maanden contracteert. Om dit probleem op te lossen, zou 88카 Duttrive de abonnementsservice hebben gepland door het bereik van een jaar te verminderen.

Het is een tijd waarin de gedeelde economie begint te modieuzer te worden en auto’s een uur of twee te lenen. Maar ik vraag me af of het feit dat Koreanen een sterke behoefte hebben om auto’s te bezitten, en tegelijkertijd het gemak van gedeelde diensten kunnen voelen, niet als een sellingpunt voor de tweedehands abonnementsservice. Het is een kwestie van importauto’s zonder krampjes.

Dertive zegt dat het sturen van een auto een begin is in plaats van het einde van de service, en een klantbezoek is één keer per maand en controleert 75 items. Je denkt dat het lijkt op een waterzuiveringsmachine, een luchtzuiveringscoördinator. Het is niet nodig om in de tijd een onderhouds- of wasruimte te bezoeken, omdat u het algemene deel van het voertuigbeheer kunt beheren, zoals reparaties, vervangingen, wassen.

Het kopen van een voertuig is waarschijnlijk een grote kostenlast, dus je zult veel tijd hebben om te beslissen, en je hebt genoeg moeite gedaan om de last te laten verdwijnen.Ik vraag me af hoe verder deze services zullen worden ontwikkeld, zodat ik vooraf kan ervaren wat ik wil kopen of het ongemak dat ik zal ervaren en ervaren met het bezit van een voertuig, enzovoort.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다